

Meeting Purpose and Outcome

The purpose of the meeting is to initiate a stakeholder reference group for the Burnett region. The reference group will help provide Powerlink with valuable local input and feedback on our project development in the Burnett region.

The expected outcome is to meet the following objectives:

- to assist Powerlink to be aware of local issues related to transmission connection projects, and other projects as relevant, and that the interests of a broad range of stakeholders are considered;
- leverage community knowledge to fully understand potential local benefits and investment and how they can be captured;
- provide an opportunity for stakeholders to better understand the project, and others as relevant;
- provide a formal communication channel between Powerlink and stakeholders to disseminate and gather information.

Attendees: Powerlink and Queensland Hydro representatives and reference group members (up to 16 members)

Date/Time: Thursday 13 October 2022, 2pm - 4pm

Location: QCWA Nanango Hall, 59 Fitzroy Street, Nanango QLD 4615

Proposed Agenda

Time	Agenda Item	Presenter	Duration (mins)
2:00pm – 2.05pm	Acknowledgement of Country Welcome and housekeeping	Powerlink	5 mins
2:05pm – 2.10pm	Borumba Pumped Hydro Project overview and update	Queensland Hydro	5 mins
2:10pm – 3.00pm	Borumba Pumped Hydro Project – Transmission Connections overview and update Presentation led by project team:	Powerlink	50 mins
	 Transmission connections to Woolooga and Tarong/Halys overview Project update and approvals pathway Community engagement activities Current projects underway and proposed in the local area 		





Burnett Stakeholder Reference Group Meeting Agenda

Time	Agenda Item	Presenter	Duration (mins)
3:00pm – 3.20pm	Q&A		20 mins
3.20pm – 3.30pm	 Stakeholder reference group Terms of Reference Overview of the role of the reference group Tenure and conflict of interest Roles and responsibilities of the reference group members 	Powerlink	10 mins
3:30pm – 3.35pm	Outline of next steps and proposed meeting schedule and meeting close	Powerlink	5 mins

Light refreshments will be provided at the session

