

Meeting Agenda

| Meeting name | Borumba Stakeholder Reference Group – transmission sub-group meeting | | |
|-----------------|---|--|--|
| Location | Gympie & District Landcare Group Incorporated Nursery 350 Old Maryborough Road, Araluen | | |
| Date and time | 22 March 2023, 1:00 pm to 3:00 pm | | |
| Attendees | Queensland Hydro representatives, Powerlink representatives, nominated stakeholders | | |
| | The purpose of this meeting is to engage with stakeholders to discuss the progress with corridor options analysis for the two transmission connections of the Borumba Pumped Hydro Project. | | |
| | This meeting is part of the ongoing stakeholder engagement program for the Borumba Pumped Hydro Project and associated transmission connections. | | |
| | The expected outcome is to meet the following objectives: | | |
| Meeting purpose | to assist Powerlink to be aware of local issues related to transmission connection projects and that the interests of a broad range of stakeholders are considered; | | |
| | leverage community knowledge to fully understand potential local benefits and investment and how they can be captured; | | |
| | provide an opportunity for stakeholders to better understand the project, and others as relevant; | | |
| | provide a formal communication channel between Queensland Hydro, Powerlink, and stakeholders to disseminate and gather information. | | |

Agenda

| Time | Agenda item | Presenter | Duration |
|---------|--|----------------------------|----------|
| 1:00 pm | Acknowledgement of Country Introduction and housekeeping | Queensland Hydro | 5 mins |
| 1:05 pm | Transmission subgroup custodianship Powerlink to take responsibility for the transmission subgroup Queensland Hydro to maintain responsibility of the Borumba Pumped Hydro Project Stakeholder Reference Group and any other subgroups tied to the reference group | Powerlink Queensland Hydro | 15 mins |
| 1:20 pm | Borumba Pumped Hydro Project – Transmission Line Connection project engagement update • Engagement activities undertaken to date • Themes of feedback received • Upcoming community engagement activities for the release of the Draft Corridor Selection Report | Powerlink project team | 20 mins |

Queensland**Hydro** 1



| 1:40 pm | Borumba Pumped Hydro Project – Transmission Line Connection multi-criteria analysis Multi-criteria analysis – factors and rankings applied to compare corridor options | Powerlink project team | 30 mins |
|---------|---|-------------------------------|---------|
| 2:10 pm | Q&A | Powerlink | 30 mins |
| 2:40 pm | Outline next steps | Queensland Hydro Powerlink | 10 mins |
| 2:50 pm | Meeting close – light refreshments provided | | |

Queensland**Hydro**